molovsson

london 2012, ta mig tillbaks..

Publicerad 2012-07-31 17:02:48 i

åh, London. världens underbaraste stad.. saknar att åka tunnelbana till victoria station, och piccadilly circus, mamma mia, notting hill... åh.. alla artiga engelskmän och kvinnor som sa "sorry" bara om du råkade putta till en litegranna.. ska fan flytta till england när jag blir vuxen.. londonlondonlondonlondon... hej, nu tänker jag deppa sönder över att jag bor i sverige och att sverige inte alls är lika underbart bäst som i england..... 

R-U-B-R-I-K

Publicerad 2012-07-31 15:53:03 i

bonjour! denna sommarn är slut för min del nu när yran är slut. har inget speciellt inplanerat och det är ju dåligt väder 70% av dagarna.. så vafan gör man? jo man sitter inne och kollar datorn och teve.. blä. så nu tycker jag fan att skolan kan börja så man kan få träffa sina nya klasskompisar, och sånt.. ja, mina sista dagar av sommarlovet kommer nog vara lite kul iaf. lär väl hitt på någe skoj nån gång i varje fall.. men som det ser ut nu är det bara tråkigt... vill ha julafton och massa mys med pepparkakor, lussebullar, lucia och så vidare.... åhåhåå! 
 

yran 2012

Publicerad 2012-07-29 19:33:52 i

underbara underbara yran! hade två helt underbara dagar! åh, hade hur kul som helst även fast det regnade hela kvällen/natten igår. stod längst fram på svenska björnstammen, det spårade.. fick en armbåge i magen, blev bortburen. fick panik för jag trodde att jag hade tappat bort amanda, men hon blev också bortburen. sen drog vi och såg på rebecca & fiona. kollade på kapten röd också, åhåhå! längtar tills nästa yra. tog inga bilder, får typ panik om jag ska ta kort när det är as mycke folk runt omkring mig. får ångest att jag ska bli puttad så jag tappar mobilen. jaja, hade hur kul som helst iaf! nu ska jag iaf dra ut och vara med amanda i finvädret! hejdå!
 
#happyhappyhappy

Om

Min profilbild

Moa

moa anna olovsson, nittonhundranittiosex

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela