molovsson

sommarväderr!

Publicerad 2012-06-30 16:35:12 i

a men härligt väder eller? drog på stan med evve, köpte ett linne och strossa omkring på stan i finvädret. haha, jaja. ska vara med evve nu ikväll och på måndag drar jag och klipper mig osv. byebye!
cool shirt bro! eller nått..

jag dansar aldrig nykter!

Publicerad 2012-06-28 22:24:47 i

åhå, tittar på fotboll. ser visst ut som italien kommer vinna, fan va besviken jag är på fultyskarna! jaja, italien - spanien i final låter ju inte så dåligt. jaja, imorron ska jag vara med min bästis evve. och på lördag drar vi på stan. enligt mig så är tyskland sämst idag. om bara några dagar kommer det massa snygga norka killar, ihihi! det kommer ju bli trevligt. ha nått att kolla på när man är i stan osv. hihihiii! jaja, nu ska jag fortsätta titta på fotboll. heja italien dååå! byebye!

haha, början av åttan. småfisarr! om ni inte ser är det jag och evveeeee. som 13åringar båda två. HAHAHAH

zdbsjfdhgfdshf

Publicerad 2012-06-28 11:59:43 i

tjena mittbena! fyfan va gott jag har sovit inatt, såklart hade jag rätt. spanien vann mot portugal, givet eller vad? sen kommer tyskland vinna mot italien. dog nyss, för om bara 3-4 veckor är det yran. jzdjusgfdsfdfjdsgh! a men längtar jag lite mycket eller? jag har iaf införskaffat mig mittbena, eller ja. inte mittbena kanske. höhö!
vrid på huveeeet. 

Om

Min profilbild

Moa

moa anna olovsson, nittonhundranittiosex

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela